Consell Municipal d'Entitats de Barcelona CMEB

Presentació

Benvinguts al web del Consell Municipal d’Associacions de Barcelona

Enric FrancèsÉs conegut que es considera que la qualitat d’una democràcia és directament proporcional a la participació que s’ofereix i es construeix amb la ciutadania. L’Ajuntament de Barcelona té establerta una amplia gamma de mecanismes de participació,  i el Consell Municipal d’Associacions de Barcelona és l’òrgan especialitzat en les associacions de la ciutat..

El treball que ha realitzat durant ja bastants anys ha donat uns fruits ben nombrosos que estan incorporats en la vida democràtica de la nostra societat i que precisament aquesta normalitat i la no excepció és l’èxit de l’existència del Consell.

No obstant és evident que la feina no s’acaba. La participació dels ciutadans a través de les seves organitzacions és fonamental i és la garantia de que continuarem la construcció d’una societat més justa i solidària. Per tant, una vegada més, posem a disposició de les entitats de Barcelona al CMAB per seguir en el treball constant en pro de la societat i que ens porta a l’esperança més radical de millora.


Enric Francès Gaspar

Vicepresident del Consell Municipal d'Associacions de Barcelona

 

Consell Municipal d'Entitats de Barcelona - CMEB