Consell Municipal d'Entitats de Barcelona CMEB

Agenda

Segona Trobada Internacional de Municipalisme i Economia Solidària

20/10/2016 - 21/10/2016

Auditori de Barcelona Activa

C/ Llacuna 162-164

Se celebrarà a Barcelona els pròxims 20 i 21 d’octubre per avançar cap a l’economia plural i transformadora, conèixer les experiències inspiradores de Montreal i París, i aprofundir en la contractació pública responsable.

Sota el lema “Ciutat per l’economia plural i transformadora”, la segona Trobada Internacional de Municipalisme i Economia Solidària se celebrarà a Barcelona els pròxims 20 i 21 d’octubre per avançar cap a l’economia plural i transformadora, conèixer les experiències inspiradores de Montreal i París, i aprofundir en la contractació pública responsable.

La trobada, organitzada pel Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum de l’Ajuntament de Barcelona, i Barcelona Activa, vol esdevenir un espai de coneixement, cooperació i intercanvi d’experiències sobre polítiques locals d’economia solidària que creïn ocupació de qualitat, millorin la cohesió social, promoguin la democràcia econòmica i contribueixin a la sostenibilitat ambiental, així com, consolidar la posició de Barcelona com a ciutat referent d’economia plural i transformadora, després de l’èxit de la primera trobada que va tenir lloc a l’octubre de l’any passat.

Un dels eixos principals de la trobada és la ciutat cooperativa, plural i transformadora. Hi intervindran Béatrice Alain i una ponent per confirmar, per explicar l’experiència d’economia social i solidària de Montreal- Quebec i de París, respectivament. També participaran responsables de l’Ajuntament de Barcelona per explicar els criteris a seguir per assolir una política de contractació pública responsable, enriquit amb les experiències d’altres ciutats de l’Estat espanyol que aposten per aquesta via (Sevilla, València, Madrid i Saragossa).

La trobada tindrà lloc a l’auditori de Barcelona Activa (C/ Llacuna, 162-164) i s’adreça a tècnics i representants polítics d’administracions, a membres de cooperatives, associacions i altres entitats de l’economia social i solidària i, en definitiva, a totes les persones interessades en municipalisme i noves maneres de fer economia.

Cal fer inscripció prèvia clicant aquí

Més informació

Si creieu que la Trobada pot ser d’interès, si us plau, feu-ne difusió.

#AltresEconomies

Consell Municipal d'Entitats de Barcelona - CMEB